KDV de Hukkie Puk  

Nieuwkoopplein 43a, 5045MN, Tilburg

9,5
KDV de Hukkie Puk, Tilburg - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is een nieuw kinderdagverblijf gevestigd in (de Reeshof) Tilburg. Het unieke van De Hukkie Puk is dat we werken met een groepje van maximaal 6 kindjes, afhankelijk van de leeftijd. Het idee is ontstaan uit de behoefde van mijzelf als moeder van 3 kinderen. Je... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf De Hukkie Puk is een nieuw kinderdagverblijf gevestigd in (de Reeshof) Tilburg.
Het unieke van De Hukkie Puk is dat we werken met een groepje van maximaal 6 kindjes, afhankelijk van de leeftijd. Het idee is ontstaan uit de behoefde van mijzelf als moeder van 3 kinderen. Je wilt het beste voor je kind en het dus ook fijn als je kind meer liefdevolle aandacht krijgt waardoor het zichzelf mag en kan zijn. Daarbij kan het kind zich beter ontwikkelen, en zichzelf ontdekken wat natuurlijk heel belangrijk is voor zijn/haar verdere leven.

Bij De Hukkie Puk werken 2 lieve enthousiaste pedagogisch medewerksters.
Het zijn gediplomeerde pedagogisch medewerkers in bezit van een kinder-EHBO. Ook werken wij natuurlijk met een goed pedagogisch beleidsplan, en spelen we in op alle gebeurtenissen die het kind meemaakt zoals de seizoenen, de feestdagen, verjaardagen en nog veel meer.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
Persoonlijk. mail. telefoon. WhatsApp
Aanmeldings- procedure
Onze aanmeldingsprocedure verloopt snel. Aanmelden kan persoonlijk bij een bezoek aan De Hukkie Puk of via onze website http://www.dehukkiepuk.nl/tarieven-inschrijven/