Vraag en antwoord over Beste-kinderdagverblijf.nl

Waar kan ik mijn pagina beheren als kinderdagverblijf zijnde? KDV locaties

Je kunt de pagina zelf beheren zodra je een activatiecode hebt ontvangen. Deze ontvang je via de post of kun je aanvragen via info@beste-kinderdagverblijf.nl.

Ga daarmee naar www.beste-kinderdagverblijf.nl/instappen, vul de code in en maak inloggegevens aan. Dan kun je aan de slag met de pagina van jouw kinderdagverblijf!

Redactie Beste-kinderdagverblijf.nl, 23-10-2012

Reageer op deze vraag »

I'm hunting for web sites that contain fantastic recommendations on what's in fashion and just what top rated makeup products is.. dkaggegagdkfeaee

Smitha96, 21-10-2014

Hi there, just became aware of your blog through Google, and found that it's truly informative. Im gonna watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Many people will be benefited from your writing. Cheers! dceafceffdadgkkd

Smithe110, 07-06-2014

Very informative article post.Really looking forward to read more. Fantastic. acafdkddkeeddccc

Smithk340, 21-05-2014

Wat zijn de kosten voor een KDV om zich op de site in te schrijven, welke mogelijkheden biedt de site KDV en waarom alleen KDV en geen BSO? C. Oniel

Inschrijven op Beste-kinderdagverblijf.nl is gratis. Het vullen van je adresgegevens, kenmerken en openingstijden horen bij een basis pakket. Het toevoegen van foto's e.d. hoort bij een premium pakket dat ieder kinderdagverblijf vooralsnog in 2017 gratis mag proberen (stopt automatisch).


Bekijk alle vraag & antwoord, speciaal voor kinderdagverblijven op: http://www.beste-kinderdagverblijf.nl/instappen/faq


We hebben er vooralsnog voor gekozen om alleen kinderdagverblijven toe te voegen. In de toekomst zullen we ook BSO en Gastouderopvang toevoegen aan de website!

Redactie Beste-kinderdagverblijf.nl, 17-01-2017

Reageer op deze vraag »

Waarom is het hoogst haalbare cijfer een 9,5? Jonathan

Vanaf de start van onze vergelijkingssite zijn er veel hoge cijfers uitgedeeld. Vaak ook terecht. Maar door het ontstaan van de hoeveelheid aan tienen hebben wij als nuchtere Hollanders besloten dat het hoogst haalbare cijfer een 9,5 is. Een tien indiceert dat er geen ruimte meer is voor verbetering en wij geloven dat daar altijd ruimte voor is. Niemand is perfect. Er is één lijn getrokken voor ieder kinderdagverblijf.

Inmiddels hebben meer dan 5.000 ouders hun kinderdagverblijf beoordeeld. Wellicht zullen we de normering na enige tijd aanpassen, zodra er genoeg beoordelingen zijn om een evenwichtig en eerlijk beeld te geven. Dit geldt dan voor ieder kinderdagverblijf en voor alle beoordelingen die ooit zijn gegeven.

Redactie Beste-kinderdagverblijf.nl, 30-03-2013

Reageer op deze vraag »

Hoe komen jullie aan de beoordelingen op de website? Yvonne

Via verschillende websites vragen wij ouders hun kinderdagverblijf te beoordelen. Hiervoor zetten we ook onze eigen Social Media in. Daarnaast vragen kinderdagverblijven zelf aan de ouders om hen te beoordelen op onze website. Iedereen die zijn of haar kdv beoordeelt maakt kans op een weekend Efteling t.w.v. €500. Dit zorgt voor veel mond-tot-mond reclame en kwalitatieve beoordelingen. Inmiddels hebben meer dan 5.000 ouders hun kinderdagverblijf beoordeeld!

Redactie Beste-kinderdagverblijf.nl, 02-04-2013

Reageer op deze vraag »

Kan ik mijn beoordeling aanpassen of verwijderen? Nathali

Dit kan door een mailtje te sturen naar info @ beste-kinderdagverblijf of via het contactformulier. Geef duidelijk aan wat je bedoeling is, wanneer je de beoordeling hebt geplaatst en wat je precies wilt aanpassen of verwijderen. We zullen dit zo snel mogelijk voor je doorvoeren op de website.

Redactie Beste-kinderdagverblijf.nl, 02-04-2013

Reageer op deze vraag »

Stel hier jouw vraag

Heb je nog een vraag? Dan kun je die hieronder kwijt. Beste-kinderdagverblijf.nl probeert deze vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik ga akkoord met het privacystatement.
Je krijgt bericht als je vraag is beantwoord.

LACH VAN DE WEEK!

LIKE ONS OP FACEBOOK