Kinderopvang de Koeienwei  

Hoeksekade 146a, 2661JL, Bergschenhoek

8,7
Kinderopvang de Koeienwei, Bergschenhoek - Beste-kinderdagverblijf

Kinderopvang De Koeienwei biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 12 jaar op een echte boerderij. Er zijn vier groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar die plaats bieden voor max. 48 kinderen. De naschoolse en vakantie opvang heeft plaats voor twee... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderopvang De Koeienwei biedt kleinschalige kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 10 weken tot 12 jaar op een echte boerderij. Er zijn vier groepen voor kinderen van 10 weken tot 4 jaar die plaats bieden voor max. 48 kinderen. De naschoolse en vakantie opvang heeft plaats voor twee groepen van elk 20 kinderen. Op de peuteropvang is plaats voor max. 16 kinderen. De peuteropvang is iedere ochtend open gedurende de schoolweken, m.u.v. de woensdagochtend.
De kinderen worden opgevangen door gediplomeerde pedagogisch werkers.

De Koeienwei is een unieke locatie net buiten de bebouwde kom van Bergschenhoek. Hier kan uw kind genieten van dier en natuur op de tijden dat u aan het werk bent.

Een boerderij is voor kinderen een plek waar veel te beleven valt en waar kinderen veel ruimte hebben om te spelen. De Koeienwei heeft een grote, omheinde tuin, waar naar hartenlust gespeeld kan worden. De tuin is ingericht volgens het principe van natuurlijk buitenspelen.
Pedagogisch
beleid
Het pedagogisch handelen van de medewerkers is erg belangrijk. Elke teamvergadering behandelen een onderwerp: verschil jongens en meisjes, hoe ga je om met huilen, kindvolgend handelen, etc!
Communicatie met ouders
Elk kind heeft een overdrachtsmapje. Daarin worden leuke voorvallen beschreven. Belangrijke zaken doen we tijdens de waardevolle mondelinge overdracht.
Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.