Jillz kinderdagverblijf  

Lindenlaan 388, 1185NM, Amstelveen

9,4
Jillz kinderdagverblijf, Amstelveen - Beste-kinderdagverblijf

Jillz kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) biedt professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Jillz kinderdagverblijf is een gezellige, warme en persoonlijke kinderopvang. Om dit te kunnen waarborgen kiezen wij bewust voor kleinschaligheid. Jillz Kinderdagverblijf werkt met VVE... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Jillz kinderdagverblijf ‘het vlinderbos’ (2009) biedt professionele opvang voor kinderen van 0-4 jaar. Jillz kinderdagverblijf is een gezellige, warme en persoonlijke kinderopvang. Om dit te kunnen waarborgen kiezen wij bewust voor kleinschaligheid.
Jillz Kinderdagverblijf werkt met VVE (Voor- en Vroegschoolse Educatie) methode Peuterplein en Raai de Kraai. In 2016 zijn we ook gestart met een Peuterplus groep om de peuters op een speelse wijze nog meer uitdagingen en activiteiten voorbereidend op school aan te bieden.
We eten 2x in de week een warme gezonde maaltijd met ingrediënten uit eigen tuin. Onze producten zijn vers en vegetarisch.
Ook bieden wij een hygiënische omgeving en een grote, natuurlijke tuin die uitdaagt tot spel en ontdekkingen en waar elke kind zich heerlijk kan vermaken.
Pedagogisch
beleid
Deze visie richt zich op de ontwikkeling van kinderen en de rol die het kinderdagverblijf hierbij speelt. Ons pedagogisch beleid is gebaseerd op de visies van de vooruitstrevende pedagogen Thomas Gordon, Reggio Emilia en Maria Montessori. Uitgangspunt is dat kinderen gestimuleerd en geprikkeld worden in fantasie en ontwikkeling. We leren de kinderen zelfstandig en zelfredzaamheid te ontwikkelen, uit te dagen door verschillende activiteiten aan te bieden, maar ook heerlijk te spelen en ontdekken.
Communicatie met ouders
Doordat we met 4 pedagogische medewerkers op de groep staan en met een vast team hebben we altijd tijd om een uitgebreide overdracht en praatje met de ouders te houden. Er wordt regelmatig info gemaild. jaarlijks wordt er een 10'gesprek afgesproken en wordt er een familiefeest voor alle kinderen en ouders georganiseerd.
Aanmeldings- procedure
De aanmelding verloopt via de website. Daar staat een aanmeldingsformulier op. Alle ouders krijgen altijd een reactie terug.