Be CHILD  

Korenmaaier 2, 8256SK, Biddinghuizen

9,0
Be CHILD, Biddinghuizen - Beste-kinderdagverblijf

Niet voor niets is ons motto: Bij ons mag je kind zijn! Ieder kind is welkom bij ons en mag vanuit het kind zijn de wereld om zich heen ontdekken. Wij begeleiden uw kind daarbij. Ons kinderdagverblijf is kleinschalig van opzet met twee groepen, waar maximaal 14 kinderen per groep worden... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Niet voor niets is ons motto: Bij ons mag je kind zijn! Ieder kind is welkom bij ons en mag vanuit het kind zijn de wereld om zich heen ontdekken. Wij begeleiden uw kind daarbij. Ons kinderdagverblijf is kleinschalig van opzet met twee groepen, waar maximaal 14 kinderen per groep worden opgevangen, verzorgd en begeleid. We beschikken over uitgebreid stimuleringsmateriaal om uw kind goed voor te bereiden op de stap naar de basisschool. We zijn in april 2013 gestart in een gloednieuw gebouw, waar we onze idealen voor de opvang van jonge kinderen hebben kunnen verwezenlijken. Ons team is een mix van HBO en MBO opgeleide professionals met het hart op de juiste plek voor dit mooie beroep.
Pedagogisch
beleid
U kunt ons volledige pedagogisch beleid lezen op onze website. Ons motto hierboven geeft aan hoe wij werken: Uw kind mag echt kind zijn. Daarnaast stimuleren we de nieuwsgierigheid van uw kind en begeleiden we uw kind op de ontdekkingstocht naar het groter worden. We werken met voorschoolse educatie volgens de methode Uk en Puk van de firma Zwijsen. We hebben een eigen trainer die de pedagogisch medewerkers optimaal kan trainen en begeleiden om voorschoolse educatie te geven.
Communicatie met ouders
We communiceren met ouders via de website. waar ook weblogjes over ieder kind worden geplaatst. Dit gebeurt op een gedeelte wat alleen toegankelijk is voor de betreffende ouders. Wij hechten veel waarde aan de dagelijkse overdrachten tijdens het brengen en halen. Verder maken wij nieuwsbrieven en houden wij oudergesprekken. Voor de ouders van kinderen tot 2 jaar één keer per jaar en voor de oudere kinderen twee keer per jaar. We hebben een goede en prettige samenwerking met de oudercommissie.
Aanmeldings- procedure
Aanmelding via de elektronische aanmeldformulieren op onze website onder algemene informatie. Vooraf kan er natuurlijk een rondleiding worden gegeven. Er wordt altijd een intake gesprek gepland om de bijzonderheden van uw kind met u door te nemen en meer uitleg te geven over onze kleinschalige kinderopvang