Bly Kinderopvang  

Olympialaan 2, 6042JZ, Roermond

9,1
Bly Kinderopvang, Roermond - Beste-kinderdagverblijf

Het uitgangspunt van Bly! is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, waarin het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van uw kind centraal staat. Daarbij streeft Bly! ernaar dat uw kind vrolijk binnenkomt en aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis gaat. ... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het uitgangspunt van Bly! is het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige kinderopvang, waarin het spelenderwijs stimuleren van de algehele ontwikkeling van uw kind centraal staat.

Daarbij streeft Bly! ernaar dat uw kind vrolijk binnenkomt en aan het eind van de dag weer vrolijk naar huis gaat. Dit willen wij bereiken door onze toegewijde leidsters en de huiselijke, avontuurlijke en uitdagende binnen- en buitenruimten in combinatie met onze unieke en verantwoorde pedagogische visie.

Een kind moet kind kunnen zijn en dat kan bij Bly!
Pedagogisch
beleid
Wij werken niet vanuit één specifieke pedagogische invalshoek, maar combineren het beste van diverse werelden om datgene te bereiken waar wij voor staan. De visie en uitgangspunten van Bly! zijn te herkennen in alles: de dagelijkse omgang met de kinderen, maar ook die met ouders en collega’s. Onze visie is ook te herkennen in de inrichting en verdeling van de ruimten met veel aandacht voor de buitenruimte, de dagindeling en en het aanbod van diverse activiteiten.
Communicatie met ouders
- mondeling bij het brengen en halen - schriftelijk middels het heen-en-weer schriftje - halfjaarlijkse ontwikkelingsgesprekken - mogelijkheid tot deelname aan de oudercommissie
Aanmeldings- procedure
- rondleiding/een kijkje nemen - inschrijfformulier invullen - plaatsingsovereenkomst opstellen - wenochtend/middag - 'echte' startdatum