Onderdeel van: Royal Kids Home B.V.

Royal Kids Home  

's-Gravenweg 81, 2911CE, Nieuwerkerk a/d IJssel

7,9
Royal Kids Home, Nieuwerkerk a/d IJssel - Beste-kinderdagverblijf

Wij zijn Royal Kids Home! We zijn een jong kindercentrum landelijk gelegen en gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ons kindercentrum bestaat uit zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang. Wij beschikken over de grootste snoezelruimte van Nederland. Wij benaderen ieder kind als een... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Wij zijn Royal Kids Home! We zijn een jong kindercentrum landelijk gelegen en gevestigd in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ons kindercentrum bestaat uit zowel kinderdagverblijf als buitenschoolse opvang.
Wij beschikken over de grootste snoezelruimte van Nederland.
Wij benaderen ieder kind als een uniek en waardevol persoon. Kinderen hebben enerzijds liefde en aandacht nodig om te 'groeien en bloeien' en anderzijds hebben kinderen richtlijnen nodig in de omgang met anderen.
Deze christelijke principes komen tot uiting in het aanbod van het dagelijkse programma en de houding van leidsters. De leidsters hebben een positieve en accepterende houding ten opzichte van kinderen. De activiteiten zijn erop gericht de ontwikkeling te stimuleren, maar ook om het kind een positief zelfbeelfd te geven.
U bent van harte welkom om kennis te maken met ons kidnercentrum door middel van een vrijblijvende rondleiding.
Pedagogisch
beleid
Royal Kids Home wil kinderen een veilige en vertrouwde groepsomgeving bieden waar binnen veel ruimte bestaat om op ontdekking te gaan. Hierbij is het kind het uitgangspunt: wat wil het, wat kan het aan? Wij vinden het belangrijk dat kinderen de ruimte krijgen zichzelf te zijn, zich te kunnen uitleven, ontspannen en ontwikkelen. Kinderen ontwikkelen zich in hun omgang met anderen en door middel van spel. Kinderen moeten de mogelijkheid hebben om 'fouten' te kunnen maken en daar weer van te leren.
Communicatie met ouders
Door middel van de dagelijkse overdracht. Verder zijn wij altijd telefonisch bereikbaar. zowel op een vast telefoonnummer als mobiel. E-mailcontact is natuurlijk ook mogelijk. Er wordt eens in de twee maanden een e-mail nieuwsbrief verstuurd.
Aanmeldings- procedure
Na een vrijblijvende rondleiding, maken we een afspraak voor een intakegesprek. Dan hebben ouders nog een keer de gelegenheid om alle vragen te stellen. Er wordt dan een afspraak gemaakt voor een wenochtend, waarna de opvang start.