Kindercentrum 't Rovertje locatie 't Roversnest  

Pater Claretstraat 4, 5953LC, Reuver

9,1
Kindercentrum 't Rovertje locatie 't Roversnest, Reuver - Beste-kinderdagverblijf

Kindercentrum 't Rovertje heeft met 4 locaties binnen de gemeente Reuver/Beesel al meer dan 20 jaar de beste opvang voor uw kind. Een enthousiast team zeer ervaren medewerkers staat dagelijks klaar om met een warm hart met de kinderen aan de slag te gaan. Binnen ons team hebben... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kindercentrum 't Rovertje heeft met 4 locaties binnen de gemeente Reuver/Beesel al meer dan 20 jaar de beste opvang voor uw kind. Een enthousiast team zeer ervaren medewerkers staat dagelijks klaar om met een warm hart met de kinderen aan de slag te gaan. Binnen ons team hebben medewerkers specialisaties en zijn zij of extra opgeleid om met baby's te werken of met peuters volgens startblokken (VVE). Onze BSO's bieden een uitdagend programma na school en in vakanties. Buiten spelen, groene vingers, sport en spel maar ook binnen bezig zijn met diverse activiteiten. Met onze busjes maken we regelmatig leuke uitstapjes in vakanties. De kleinere kinderen komt u regelmatig tegen in het dorp als zij op pad gaan met de megabolderkar. Kindercentrum 't Rovertje, elke dag een feest voor kinderen.
Pedagogisch
beleid
Ons pedagogisch beleid vindt u terug op onze website onder downloads. Hier in kunt u lezen hoe wij elk kind maximale ontwikkelkansen bieden en een veilige vertrouwde omgeving terwijl u werkt.
Communicatie met ouders
Communicatie met ouders vindt dagelijks plaats tijdens breng en haalmomenten. Voor jonge kinderen houden we contact via een contactschriftje. Maandelijks ontvangen ouders onze nieuwsbrief en regelmatig organiseren we ouderavonden.
Aanmeldings- procedure
Op de website vinden ouders ons aanmeldformulier. Onze plaatsingsmedewerkster Christel van den Hamis op maandag, woensdag en vrijdag aanwezig. Met haar kunnen ouders telefonisch een afspraak maken voor een vrijblijvend intakegesprek. Zij maakt ouders wegwijs en maakt indien gewenst een proefberekening waardoor ouders een goed beeld krijgen van de kosten van onze opvang en vooral wat wij bieden.