Kinderdagverblijf Willem Sparkje B.V.  

Willemsparkweg 35H, 1071GP, Amsterdam

Kinderdagverblijf Willem Sparkje B.V., Amsterdam - Beste-kinderdagverblijf

Willem Sparkje bestaat sinds mei 1993 en is gevestigd in een statig pand aan de Willemsparkweg 35 te Amsterdam Oud Zuid, vlakbij het Vondelpark. Er werkt een team van professionele groepsleidsters. Wij zijn in het bezit van een grote tuin en zijn gevestigd vlak aan het Vondelpark. Met... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Willem Sparkje bestaat sinds mei 1993 en is gevestigd in een statig pand aan de Willemsparkweg 35 te Amsterdam Oud Zuid, vlakbij het Vondelpark. Er werkt een team van professionele groepsleidsters.

Wij zijn in het bezit van een grote tuin en zijn gevestigd vlak aan het Vondelpark. Met buggy’s en bolderkarren kunnen wij dagelijks met de kinderen naar buiten.

Wij bieden dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar. Het doel is een bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling en opvoeding van de kinderen, zodat zij zich optimaal kunnen ontplooien. De kinderen worden groepsgewijs opgevangen door deskundige leiding in speciaal voor kinderen ingerichte ruimtes.

Elke dag zijn er twee leidsters en een stagiaire per groep aanwezig.
Iedereen werkt volgens een vast rooster op een vaste groep. We vormen een hecht en klein team en werken met vaste invallers.

groep 1 : van 3 maanden tot ongeveer 16 maanden
groep 2 : van 16 maanden tot ongeveer 30 maanden
groep 3 : van 2,5 tot 4 jaar
Pedagogisch
beleid
Ons volledige pedagogisch beleid kunt u terugvinden op www.willemsparkje.nl onder het kopje beleid.
Communicatie met ouders
- dagelijkse mondelinge overdracht - zesweken gesprekken na wenperiode - halfjaarlijkse gesprekken - maandelijkse nieuwsbrief - leuke borrels. kerst- en paasontbijt en thema-avonden - informatieve e-mails - indien nodig extra contact (telefonisch of via de e-mail)
Aanmeldings- procedure
U kunt een inschrijfformulier invullen op onze website www.willemsparkje.nl. Wij nemen dan contact met u op om u uit te nodigen voor een rondleiding. U kunt ons ook telefonisch bereiken om een afspraak te maken. Ons telefoonnummer is 020-6642125.