Het Kasteeltje  

Voor de Kijkuit 32, 4001HH, Tiel

9,5
Het Kasteeltje, Tiel - Beste-kinderdagverblijf

Het Kasteeltje B. V. streeft naar een plek waar elk kind zich thuis voelt. Optimale zorg, aandacht, liefde en veiligheid staan hierbij centraal. Door het creëren van deze voorwaarden kan het kind zichzelf zijn en de wereld om hem heen ontdekken. Zo kan het kind zich optimaal ontwikkelen,... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Het Kasteeltje B.V. streeft naar een plek waar elk kind zich thuis voelt. Optimale zorg, aandacht, liefde en veiligheid staan hierbij centraal. Door het creëren van deze voorwaarden kan het kind zichzelf zijn en de wereld om hem heen ontdekken. Zo kan het kind zich optimaal ontwikkelen, iedere dag weer.
Pedagogisch
beleid
Wij vinden het belangrijk dat ons kinderdagverblijf goede kwaliteit levert en blijft leveren. Stilstand is achteruitgang. Ons beleid is daarom steeds in ontwikkeling. ´Alleen het beste is goed genoeg voor "onze" kinderen´
Communicatie met ouders
Het Kasteeltje B.V . is een kleinschalig opvang waar aandacht voor elkaar centraal staat. Goed persoonlijk contact tussen de leidsters en ouders vinden wij erg belangrijk binnen onze organisatie. Dit realiseren wij natuurlijk bij breng en haal momenten van het kind maar met ons programma Konnect bent u de hele dag verbonden met de groepen en met uw kind. Zoals de naam al zegt verbindt het u nog meer met onze kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Konnect is een digitale ouderportaal/app.
Aanmeldings- procedure
Mocht u interesse hebben in ons kinderdagverblijf kunt u contact opnemen met ons. Wij zullen dan een rondleiding verzorgen. Hierbij neemt u een kijkje bij het kinderdagverblijf, krijgt u informatie over het kinderdagverblijf en is er ruimte voor vragen. Wilt u zich daarna aanmelden? Dit kan via ons inschrijfformulier. Voordat uw kind start bieden wij een intake gesprek en wendagen aan.