Kinderdagverblijf De Kresj  

Karel de Grotestraat 1a, 3962CJ, Wijk bij Duurstede

9,1
Kinderdagverblijf De Kresj, Wijk bij Duurstede - Beste-kinderdagverblijf

Kinderopvang De Kresj is een professionele opvang in Wijk bij Duurstede. We werken met het VVE-programma Uk & Puk. Een persoonlijke opvang met aandacht voor het kind: het kind staat centraal. We werken met horizontale groepen om de activiteiten af te stemmen op de leeftijden. Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Kinderopvang De Kresj is een professionele opvang in Wijk bij Duurstede. We werken met het VVE-programma Uk & Puk. Een persoonlijke opvang met aandacht voor het kind: het kind staat centraal. We werken met horizontale groepen om de activiteiten af te stemmen op de leeftijden.
Pedagogisch
beleid

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Communicatie met ouders
We houden de ouders graag op de hoogte! Dit kan mondeling bij het brengen en halen van de kinderen. via het schriftje die dagelijks of anders wekelijks worden bijgehouden. Ook wordt er veel informatie via de mail verschaft. Algemene informatie is op onze website te vinden en veel activiteiten worden op onze facebook-pagina weergegeven: www.facebook.com/dekresj.
Aanmeldings- procedure
Aanmelden kan via onze website maar ook telefonisch of via de mail is het mogelijk. We nodigen graag ouders uit om een kijkje te komen nemen om te zien of De Kresj aan jullie verwachtingen voldoet.