t Olefantje (Nieuwegracht)  

Nieuwegracht 49, 3512LE, Utrecht

9,2
t Olefantje (Nieuwegracht), Utrecht - Beste-kinderdagverblijf

Kinderdagverblijf ’t Olefantje Nieuwegracht is een vrolijk kinderdagverblijf aan de Nieuwegracht in Utrecht, en ligt dus midden in de stad! ’t Olefantje is gevestigd in een monumentaal pand, dat beschikt over een zeer grote achtertuin. Hier kunnen de kinderen naar hartenlust buitenspelen. We... Lees meer »

Meer informatie

Bekijk alle kinderdagverblijven in Utrecht »

Kenmerken t Olefantje (Nieuwegracht)

Uurtarief vanaf
€ 7.09
Aantal kindplaatsen
57
Aantal leidsters
13
Horizontale groep
ja
Verticale groep
nee
Gemiddelde groepsgrootte

12
Oprichting
2003
Eten inclusief
ja
Luiers inclusief
ja
HKZ Keurmerk
nee
BSO aanwezig
ja
Min. aantal dagdelen
4
Halve dagopvang
nee
Flexibele opvang
nee
Opvang tijdens vakantie
ja
Voorschoolse educatie
nee
Meertalig
nee

Extra kenmerken

  • Grote buitenruimte
  • BSO aanwezig
  • huiselijke sfeer
  • persoonlijke aandacht
  • continuiteit
  • vaste leidsters

Laatste aanpassing door KDV (29 juni 2018)

Wat biedt dit KDV?

We zijn een onafhankelijk kinderdagverblijf dat persoonlijke aandacht, een huiselijke sfeer en continuiteit in personeel heel belangrijk vindt. We zijn geen onderdeel van een landelijke keten en dus kleinschalig, zo krijgt uw kind alle liefde en aandacht die het verdient.

Beste beoordeling

9,5

Top! KDV voor ouders in de binnenstad van Utrecht

12 oktober 2012 | Mayken | Periode van: 3-2009 tot: heden

Ontzettend blij met de keuze mijn 2 meisjes naar dit KDV te brengen: ik breng mijn dochters 4 dagen per week met een goed gevoel weg en haal altijd 2 blije - goed verzorgde - kindjes op. In mijn zoektocht naar een geschikt KDV (ik heb meerdere in de omgeving bezocht en van meerdere gebruik gemaakt) onderscheidt het Olefantje zich met: (1) schone open lichte ruimtes, (2) een grote tuin, (3) een constante groep leidsters en kindjes en (4) echte aandacht voor de kindjes. Als ik de dames ophaal weet ik hoe hun dag eruit heeft gezien en met wie ze wat en waar hebben gedaan. De oudste (3 jaar) kletst regelmatig over de lieve 'juffies' en maakt vaak een tekening voor een van hen. Ook de jongste (18 maanden) begint te joelen als we voor de deur staan stort zich direct op het speelgoed. Er is aandacht voor ieder kindje afzonderlijk en voor het functioneren van het kindje in de groep. Als je hebt besloten dat een KDV "the way to go" is, dan is dit KDV in mijn ogen "the place to be"!

Pluspunten: Prettige sfeer, Veel extra activiteiten, Goede faciliteiten, Veel ruimte, Lieve leid(st)ers, Goede communicatie, - iedere avond een verhaaltje in een schriftje over de dag van je baby - heerlijk!, - soms een vrolijk dit-zijn-we-nu-aan-het-doen berichtje via Twitter, - leuk contact met andere ouders, - er wordt veel buiten gespeeld, ook door de babies, - af en toe (altijd goed voorbereide) 10\' gesprekjes, - wisselende activiteiten (stormbaan, kleien, lezen, thema\'s, verkleden etc.), - lieve, lieve lieve leidsters
Minpunten: Let op met het naar buiten gaan met 2 kinderen, boodschappen en hoge hakken, de voordeur zit vlakbij de Nieuwegracht met auto\'s, scooters etc.

BEKIJK ALLE BEOORDELINGEN

Openingstijden

Maandag
08:00 - 18:00
Dinsdag
08:00 - 18:00
Woensdag
08:00 - 18:00
Donderdag
08:00 - 18:00
Vrijdag
08:00 - 18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Inspectierapporten

Bekijk GGD inspectie rapporten van dit kinderdagverblijf »

Dit is de pagina van t Olefantje (Nieuwegracht) in Utrecht. Hier vind je kenmerken, informatie en beoordelingen van andere ouders over de opvanglocatie.


Login om deze pagina te bewerken »