De Kinderkamer  

Michelangelolaan 2, 5623EJ, Eindhoven

8,5
De Kinderkamer, Eindhoven - Beste-kinderdagverblijf

De Kinderkamer Eindhoven is groot en ruim opgezet en beschikt over een ruime tuin. De Kinderkamer heeft verticale groepen, waar kinderen van klein tot groot (0-4jr) samen spelen en individueel worden uitgedaagd. We hebben 2 uitzonderingen op deze groepen. De allerkleinsten worden opgevangen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Kinderkamer Eindhoven is groot en ruim opgezet en beschikt over een ruime tuin.

De Kinderkamer heeft verticale groepen, waar kinderen van klein tot groot (0-4jr) samen spelen en individueel worden uitgedaagd.

We hebben 2 uitzonderingen op deze groepen. De allerkleinsten worden opgevangen in een observatie- en ontwikkelingsgroep. Hier hebben zij, de ouders en de pedagogisch medewerkers, tijd om elkaar op een rustige en fijne manier te leren kennen.
De grootste kinderen van de dagopvang, vanaf ongeveer 3 jaar gaan naar een peutergroep. Zij worden spelenderwijs voorbereid op het "groter" worden en school.
Voor de kinderen vanaf 4 jaar is er een BSO-ruimte. De kinderen kunnen kiezen uit aparte kamertjes met ieder een eigen thema; poppenhoek, bouwhoek, leeshoek en er is voldoende ruimte om te knutselen en te kleuren of een spelletje te doen.
Pedagogisch
beleid
"Leer mij het zelf doen" Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn of haar manier in een eigen tempo. Hier gaan de Pedagogisch medewerkers binnen De Kinderkamer bewust mee om. Kinderen mogen zelf aangeven wat ze leuk vinden om te doen en waar op dat moment hun interesses liggen. Pedagogisch medewerkers worden intensief begeleid door groepshoofden en iedereen binnen De Kinderkamer denkt mee na over het beleid: team, ouders en kinderen.
Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure
www.dekinderkamer.nl 040-2391310. Bel gerust en u krijgt een uigebreide rondleiding met uitleg over de gehele Kinderkamer Eindhoven. Tot snel !