Hun Wereld  

Graaf Florisstraat 99B, 3021CD, Rotterdam

9,0
Hun Wereld, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Hun Wereld is een tweede thuis voor uw kind. En wij doen er dan ook alles aan om uw kind dat gevoel te geven. Een tweede thuis is in onze ogen een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving. Maar natuurlijk vooral een plek waar uw kind gelukkig is en veel plezier beleeft. Waar het kan spelen,... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Hun Wereld is een tweede thuis voor uw kind. En wij doen er dan ook alles aan om uw kind dat gevoel te geven. Een tweede thuis is in onze ogen een huiselijke, vertrouwde en veilige omgeving. Maar natuurlijk vooral een plek waar uw kind gelukkig is en veel plezier beleeft. Waar het kan spelen, leren en zichzelf verder kan ontwikkelen.

Kortom, een plek waar uw kind zich thuis voelt…

Door middel van deze website willen wij u informeren over Kinderdagverblijf Hun Wereld.

Hun Wereld is een kinderdagverblijf gevestigd aan de Graaf Florisstraat 95-99 in Delfshaven aan de rand van het centrum van Rotterdam. Graaf Florisstraat is een laan met statige platanen met 538 bewoners (een mix van jong en oud) met mensen die ervan houden samen leuke dingen te doen.

Wanneer kinderen spelen en hun fantasie gebruiken kunnen ze helemaal opgaan in hun eigen wereldje. Hieruit hebben wij de naam Hun Wereld ontleend. Alle groepen zijn benoemd, naar plaatsen uit sprookjes of fantasieverhalen.
Pedagogisch
beleid
Hieronder wordt de pedagogische visie van Hun Wereld in het kort beschreven: * Ieder kind is uniek en wordt door de begeleider gewaardeerd en gerespecteerd. * Er wordt geleerd om waardering en respect te hebben voor een ander. * De relatie met de begeleider biedt warmte, vertrouwen en veiligheid. Het thuisgevoel. *Het kind wordt uitgedaagd in zijn ontwikkeling door middel van activiteiten passend bij zijn leeftijd en karakter, waardoor zelfvertrouwen en zelfstandigheid wordt verkregen.
Communicatie met ouders
Als ouder wordt u actief betrokken bij de opvang van uw kind. Naast het verslag waarin de ontwikkelingen van uw kind worden beschreven zijn er ook regelmatig bijeenkomsten. Hierbij kunt u denken aan ouderavonden en ouder gesprekken maar zeker ook aan thema-avonden en cursussen. Bijvoorbeeld over actuele opvoeding onderwerpen of Kinder EHBO. Dit alles met het oog op een verantwoorde en gezamenlijke opvoeding van uw kind.Daarnaast kunnen ouders hun steentje bijdragen aan het beleid van Hun Wereld.
Aanmeldings- procedure
Bent u al helemaal overtuigd van de mogelijkheden die Hun wereld u, en uw kind te bieden heeft? Dan kunt u zich per direct inschrijven voor een plekje bij Hun wereld. Kies voor het inschrijfformulier dagopvang, buitenschoolse opvang en stuur deze terug per e-mail of post. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Meer informatie?
 En wilt u eerst nog wat meer informatie over dagopvang, buitenschoolse opvang bij Hun wereld? Vraag dan geheel vrijblijvend een van onze brochures aan.