Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Kindercentrum de Schelleboom  

Energieweg 9, 8017BE, Zwolle

8,3
Kindercentrum de Schelleboom, Zwolle - Beste-kinderdagverblijf

De Schelleboom is een gezellig kinderdagverblijf in een modern en sfeervol pand in Zwolle-Zuid, waar we kinderopvang aanbieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar. We beschikken over ruime groepen en buitenspeelplaatsen, waar de kinderen zich met veel plezier in een veilige en uitdagende omgeving... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
De Schelleboom is een gezellig kinderdagverblijf in een modern en sfeervol pand in Zwolle-Zuid, waar we kinderopvang aanbieden voor kinderen van 0 tot 4 jaar.
We beschikken over ruime groepen en buitenspeelplaatsen, waar de kinderen zich met veel plezier in een veilige en uitdagende omgeving kunnen ontwikkelen.
In hetzelfde pand zijn ook BSO de Boomkikker en de Montessorischool gevestigd.






Pedagogisch
beleid
De behoeften en belangen van kinderen en hun ouders staan bij ons voorop, samen proberen we er voor te zorgen dat de kinderen zich prettig voelen en plezier hebben. Ze moeten zich 'thuis' kunnen voelen en zichzelf kunnen zijn.
Communicatie met ouders
We houden van een open en eerlijke communicatie met ouders. Tijdens de breng- en haalmomenten is er ruimte voor mondelinge overdrachten tussen ouder en leidster. Op deze momenten worden eventuele bijzonderheden aangegeven en het verloop van de dag besproken. Voor baby's tot 1 jaar doen we dit ook in een schriftje. Er is natuurlijk ook altijd ruimte om buiten deze momenten een gesprek aan te vragen. Overig nieuws of informatie over de Schelleboom gaat via (nieuws)brieven.
Aanmeldings- procedure
Een rondleiding aanvragen of inschrijven kan via ons contactformulier op de site www.smallsteps.nl/kinderopvang/zwolle-de-schelleboom