Alles Kidz Kinderopvang  

Westertorenlaan 4, 5037BD, Tilburg

9,5
Alles Kidz Kinderopvang, Tilburg - Beste-kinderdagverblijf

Alles Kidz Kinderopvang is een moderne, particuliere kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Alles Kidz Kinderopvang is ontstaan vanuit de overtuiging dat kinderopvang meer is dan alleen het opvangen van kinderen. Kinderopvang moet veilig, leerzaam, maar vooral leuk zijn! ... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Alles Kidz Kinderopvang is een moderne, particuliere kinderopvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar. Alles Kidz Kinderopvang is ontstaan vanuit de overtuiging dat kinderopvang meer is dan alleen het opvangen van kinderen. Kinderopvang moet veilig, leerzaam, maar vooral leuk zijn! Bij Alles Kidz Kinderopvang geloven wij, dat wij door kleinschalige opvang en een met zorg uitgekozen team, een dergelijke opvangsituatie kunnen bieden.

De opvang wordt geboden in een gezellige, moderne omgeving met een warme sfeer. Deze situatie moet aansluiten op de thuissituatie, maar moet daarop ook een aanvulling zijn door kinderen te prikkelen en persoonlijke ontwikkelingen te stimuleren. Dit doen wij door een omgeving te creëren waarin kinderen optimaal kunnen ontdekken. Op die manier is er voldoende aandacht voor het samenzijn als groep, maar zorgen wij ook voor voldoende individuele aandacht.

Pedagogisch
beleid
Voor verantwoorde kinderopvang is veel nodig, waaronder een pedagogisch beleidsplan en werkplan voor ons pedagogisch handelen. Het leveren van “goed werk” moet geen toeval zijn, maar het gevolg van planmatig werken. Het beleidsplan is dan ook geen “boekje voor op de plank”, maar een handboek waarin staat wat wij doen en waarom. Als ouder leest u in ons pedagogisch beleidsplan over onze visie op kinderen, onze pedagogische visie, wat wij belangrijk vinden en hoe wij werken aan kwaliteit.
Communicatie met ouders
Wij vinden het belangrijk om vanuit een persoonlijke benadering contact te onderhouden. Bij het brengen en halen van uw kind(eren) nemen wij de tijd om u te woord te staan zodat de opvang goed aansluit bij uw manier van opvoeden. Wij werken met een 'ouderapp'. Dagelijks wordt er een berichtje in het portaal geplaatst over de dag. Ouder(s) kunnen via dit portaal diverse zaken regelen/aanvragen.
Aanmeldings- procedure
Meer weten over Alles Kidz Kinderopvang? Heeft u vragen over beschikbaarheid of wilt u een kijkje nemen op onze locatie? Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding. Wij zijn te bereiken op 013-2400042 of per mail via info@alleskidzkinderopvang.nl