Onderdeel van: Smallsteps B.V.

Dolleboel  

Ommoordsehof 9, 3056JR, Rotterdam

8,3
Dolleboel, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Dolleboel, de leukste kinderopvang van Rotterdam (Nieuw-Terbregge/ Terbregge/ Hillegersbers/Ommoord). Baby zijn als je binnenkomt en als puber naar buiten wandelen, het is mogelijk! Wij bieden kinderdagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. Op... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Dolleboel, de leukste kinderopvang van Rotterdam (Nieuw-Terbregge/ Terbregge/ Hillegersbers/Ommoord). Baby zijn als je binnenkomt en als puber naar buiten wandelen, het is mogelijk! Wij bieden kinderdagopvang en buitenschoolse opvang voor kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar.
Op vaste momenten per dag gaan de deuren tussen de lokalen open voor ons opendeurenbeleid. Tijdens deze momenten kunnen de kinderen zelf bepalen waar ze willen zijn voor verschillende activiteiten. Het is mooi om te zien dan zelfs de dreumesen al tijgerend hun wereld vergroten en zo kennis kunnen maken met de buren.
Pedagogisch
beleid
Bij Dolleboel bieden wij kinderen een omgeving waarin zij kennis kunnen maken met anderen: kinderen en volwassenen met verschillende achtergronden, talenten, temperamenten, behoeften en interesses. In de beslotenheid van een veilige groep biedt dit een scala aan leersituaties. Er kan geoefend worden met het innemen van verschillende rollen en posities en de beginselen van democratisch burgerschap. Zo vormen we een mini-samenleving waarin waarden uitgewisseld en belangen gedeeld kunnen worden.
Communicatie met ouders
De communicatie met ouders verloopt via nieuwsbrieven en op de overdrachtsmomenten bij het brengen en halen van de kinderen.
Aanmeldings- procedure
Een rondleiding aanvragen of aanmelden voor Dolleboel kan via de website of door telefonisch contact op te nemen met de locatie.