Onderdeel van: Ikke-Ook Twee

Kinderopvangikke "De Beuken"  

Kerkstraat 5, 6543KE, Nijmegen

Kinderopvangikke

U wilt uw kind met een gerust hart naar een kinderopvang brengen. Een opvang waar uw kind gezien wordt, zichzelf mag zijn, waar hij uitgedaagd wordt en tot rust kan komen. Bij kinderopvang en BSO Ikke Ook is dit zeker van toepassing. Wij ervaren ieder kind als uniek, met zijn eigen ideeen,... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
U wilt uw kind met een gerust hart naar een kinderopvang brengen. Een opvang waar uw kind gezien wordt, zichzelf mag zijn, waar hij uitgedaagd wordt en tot rust kan komen. Bij kinderopvang en BSO Ikke Ook is dit zeker van toepassing. Wij ervaren ieder kind als uniek, met zijn eigen ideeen, fantasieen en karakter.

Wij bieden opvang voor kinderen van 10 weken tot 12 jaar in een prachtig oud gerenoveerd weeshuis op de Kerkstraat 5 te Nijmegen. Het pand is omgeven door een grote groene tuin, waar natuurbeleving centraal staat.

Op de begane grond bevinden 2 groepen van de kinderopvang. Een groep van 0 - tot ongeveer 1.5 jaar (afhankelijk van de ontwikkeling van het kind) en een groep van 1.5 - 4 jaar. Wij ervaren dat bij horizontale groepen kinderen de meest optimale aandacht krijgen, passende bij hun leeftijd.

Op de eerste verdieping is de BSO gehuisvest. Hier kunnen dagelijks maximaal 25 kinderen zich komen uitleven of tot rust komen na school.
Pedagogisch
beleid
In de eerste vier levensjaren van een kind wordt de basis gelegd voor een eigen persoonlijkheid. Daarom is het belangrijk dat kinderen in deze periode voldoende geprikkeld worden. De natuurlijke behoefte en zelf dingen te ontdekken , te onderzoeken en te proberen moet dus zoveel mogelijk worden gestimuleerd. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat uw kind zich in haar of zijn eigen tempo optimaal kan ontwikkelen, zonder zich daar daadwerkelijk van bewust te zijn.
Communicatie met ouders

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.

Aanmeldings- procedure

Deze gegevens zijn nog niet gevuld.