Het Kleine Rijk 't Bootje  

2eKatendrech, 3072AS, Rotterdam

Het Kleine Rijk 't Bootje, Rotterdam - Beste-kinderdagverblijf

Als je bij 't Bootje aankomt, zie je meteen waarom voor deze naam is gekozen: het gebouw heeft de speelse vorm van een boot. Maar wat vooral opvalt, is de fantastische ligging: op de punt van Katendrecht, met uitzicht op de rivier de Maas. Binnen vind je een plek waar de kinderen heerlijk kunnen... Lees meer »

Meer informatie
Over dit kinderdagverblijf
Als je bij 't Bootje aankomt, zie je meteen waarom voor deze naam is gekozen: het gebouw heeft de speelse vorm van een boot. Maar wat vooral opvalt, is de fantastische ligging: op de punt van Katendrecht, met uitzicht op de rivier de Maas. Binnen vind je een plek waar de kinderen heerlijk kunnen spelen. Maar ook buiten kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Valt het weer een beetje tegen? Ook dan zijn we buiten te vinden; regenjas en laarsjes aan en lekker stampen in de plassen.

In 't Bootje zijn we met vele culturen. Wij stimuleren de kinderen door hen positief te benaderen. Complimentjes geven en de kinderen prijzen, vinden wij erg belangrijk. Op deze wijze creëren wij voor de kinderen een veilige omgeving waarin zij zelfvertrouwen kunnen opbouwen. Op 't Bootje werken we met duo-groepen.
Pedagogisch
beleid
Zie: https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/pedagogisch-beleid
Communicatie met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij 'Samen met ouders' (https://www.kinderdam.nl/over-kinderdam/kwaliteit/samen-met-ouders). We hebben een actieve oudercommissie (OC) die regelmatig bijeen komt.
Aanmeldings- procedure
Zie: https://www.kinderdam.nl/aanbod/kinderdagopvang